SZŰRŐ:
Megjelenések
2016.08.02.
KAPCSOLÓDÓ PROJEKT:
BudaPart

SUP-olj te is a BudaParton

A kultikus Ironman versenysorozat után egy újabb izgalmas sporteseménynek ad otthont a Lágymányosi-öbölben elhelyezkedő BudaPart. 2016. augusztus 6-án kerül megrendezésre az első budapesti SUP-túra, amelynek keretében Velence és Róma után most Budapestet is egy teljesen más szemszögből mutatják be. A történelmi esemény nem csak a már gyakorlott hazai és nemzetközi SUP társadalomnak szól, bárki nevezhet, aki szereti a természetet és nyitott az új sportolási lehetőségekre.

A SUP egy új, de annál népszerűbb sportolási forma, amelyet bárki, korra és nemre való tekintet nélkül kipróbálhat. A vízi túrázástól, a kardio edzésen át, a vízi jógáig rengeteg módon mozgathatjuk át magunkat a segítségével, miközben a vízpart nyugtató hatása segít a kikapcsolódásban is.

Az I. Budapest SUP-túra augusztus 6-án, szombaton 11 órakor rajtol el a Római partról, majd egy 15 kilométeres evezést követően a Kopaszi gáton ér véget, ahol lehetőség nyílik kipróbálni a SUPyogát is. A Property Market által kezelésbe vett terület Budapest egyik legnépszerűbb rekreációs területe, ahol a BudaPart beruházás keretében intelligens otthonok és környezettudatos irodák épülnek majd. A terület a jövőben is megőrzi rekreációs jellegét, és több hasonló izgalmas sporteseménynek ad majd otthon.

A résztvevők száma korlátozott, ezért érdemes még időben regisztrálni.

Háttér-információk

A Property Market Kft.
A Property Market Kft. a Market Építő Zrt. és a Constellation Holdings Ltd. 2015-ben megalapított, ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalata. Célja olyan magas minőségű ingatlanprojektek létrehozása, amelyek az ingatlantulajdonosok számára fenntartható értéknövekedést hoznak létre, és hozzájárulnak az épített környezet színvonalának növeléséhez.