SZŰRŐ:
Sajtóközlemények
2016.09.12.
KAPCSOLÓDO PROJEK:
BudaPart

A héten kezdődik a BudaParton épülő lakások és irodák értékesítése a Kopaszi gáton

Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztésének első ütemében 267 magas presztízsű lakást értékesítenek

Budapest, 2016. szeptember 12. – A Kopaszi gáton megvalósuló BudaPart ingatlanberuházás értékesítése a szeptember 12-i héten indul, melyre több mint 2000 előregisztráció érkezett május óta. Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztése a Market Csoporthoz tartozó Property Market ingatlanfejlesztő cég irányításával valósul meg.

A hosszú távú fejlesztés keretében, több ütemben felépülő, magas presztízsű lakás és iroda épületek beépítési koncepcióját a dán várostervező iroda, az Adept készítette el. Az első ütem értékesítése már a héten elkezdődik a Kopaszi gáton megnyíló irodában, az előregisztrációnak megfelelő sorrend alapján. Budapest új városnegyede hatalmas érdeklődést váltott ki a lakosságból, csupán az elmúlt 3 hónapban kétezernél is több regisztráció született a most felépítésre kerülő első ütemre vonatkozóan.

Az értékesítés megkezdése rendkívül fontos lépés számunkra, nagyon várjuk az érdeklődők visszajelzéseit. A BudaPart egy unikális beruházás Magyarországon mind helyszínében, mind a zöld és vízterület magas arányának köszönhetően, mind az értékesítésre kerülő lakások műszaki tartalmára, változatos lakásméreteire tekintettel. Minden lakásunkat gépesített konyhával, árnyékolástechnikával, smart home technológiákkal adjuk át, figyelembe véve a legszigorúbb energetikai követelményeknek való megfelelést is. Az otthonok 2,85-3 méter közti belmagasságúak lesznek, ami ugyancsak egyedi a budapesti újépítésű lakóingatlanok piacán. Fontos leszögeznem, hogy a XI. kerület rendkívül dinamikusan fejlődik. Budapest egyik legnépszerűbb helyszíne az irodát vagy lakást keresők számára, ily módon egyre több a befektetési céllal érkező érdeklődő. Kiemelt célunk, hogy Budapest új városnegyede izgalmas színfoltot jelentsen majd az ide költözőknek, a munkába járóknak, valamint a kikapcsolódási céllal érkező városlakóknak is.” – mondta Árendás Gergely, a Property Market ügyvezetője.

Az értékesítés elsődlegesen a Kopaszi gáton található irodában zajlik majd, ahova a www.BudaPart.hu weboldalon található elérhetőségeken nyílik lehetőség időpont egyeztetésre.

Továbbá a Property Market részt vesz a Millenáris Parkban, szeptember 16-18. megrendezésre kerülő LAKÁS 2016 kiállításon is, ahol a D6-os standon várják az érdeklődőket. A kiállítás sajtótájékoztatóján Árendás Gergely, a Property Market ügyvezetője tart előadást a nemzetközi és magyar ingatlanfejlesztési trendekről, valamint az vízparti lakónegyedekről. Szeptember folyamán indul az irodaterületek értékesítése is, erről rövidesen külön tájékoztatást ad a társaság.

Háttér-információk

A BudaPart beruházásról:
A Kopaszi gátat és az azzal szemközti területet 2015 decemberében vásárolta meg a hazai tulajdonú a Market Csoport, amelyekhez később tulajdonostársként csatlakozott a katari hátterű Constellation Hotels Holding Ltd is. A katari pénzügyi befektető bevonása komoly tőkeerőt jelent, míg a Market Csoport 20 éves, építőiparban szerzett tapasztalata garancia a minőségi, professzionális kivitelezésre és a határidők pontos betartására. A beruházás keretében épülő intelligens otthonok és környezettudatos irodák tökéletesen megfelelnek az innovatív nemzetközi trendeknek. Az egyedülálló, öbölmenti társasházak változatos elrendezésűek lesznek, a garzontól a több hálószobás lakásokig széles portfólióból válogathatnak majd az érdeklődők. Az A+ kategóriás, 15-35 ezer négyzetméteres irodaházak pedig tökéletes székhelyprojekt-helyszíneket, illetve kiváló munkakörnyezetet biztosítanak a kis-, közepes- és nagyvállalatok számára.

Az értékesítési iroda nyitva tartása és elérhetősége:
Hétfő-csütörtök: 900-1900
Péntek: 900-1800
Szombat: 1000-1400

Email: ertkesites@propertymarket.hu
Telefon: +361-241-0081

A Property Market Kft.
A Property Market Kft. a Market Építő Zrt. és a Constellation Holdings Ltd. 2015-ben megalapított, ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalata. Célja olyan magas minőségű ingatlanprojektek létrehozása, amelyek az ingatlantulajdonosok számára fenntartható értéknövekedést hoznak létre, és hozzájárulnak az épített környezet színvonalának növeléséhez.

Market Csoport
A Market Építő Zrt. 1996-os megalakulása óta Magyarország egyik vezető építőipari cégcsoportjává vált. A teljes mértékben magyar tulajdonú építőipari vállalat az egyik legnagyobb forgalmú és kapacitású, professzionális magasépítő Magyarországon. Évente közel 50 beruházást valósít meg, melyek legnagyobb részét ipari, logisztikai létesítmények, irodaházak, közintézmények és szállodák, valamint kereskedelmi célú ingatlanok és sportlétesítmények megvalósítása teszi ki.