Céginformáció

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. a Market Csoport 2015-ben alapított, ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalata. A dinamikusan fejlődő ingatlanfejlesztő cég az elmúlt 5 év alatt az építés alatt álló négyzetméterek, valamint a felvett hitelállomány alapján hazánk harmadik legnagyobb fejlesztőjévé nőtte ki magát. A Property Market jelenleg 4 projektben 17 épületet fejleszt. Eddigi eredményeik közé tartozik 5 átadott épület, 724 eladott lakás közel 50 ezer négyzetméternyi összterülettel, mintegy 18 ezer négyzetméter bérbeadott irodaterület és 2400 négyzetméternyi bérbeadott vagy értékesített kiskereskedelmi terület.

A vállalat célja olyan magas minőségű ingatlanprojektek létrehozása, melyek fenntarthatóak és hozzáadott értéket teremtenek. Prémium lokációban lévő fejlesztéseik mind építészeti mind városrendezési szempontból, valamint komplexitásban és volumenben is kiemelkedőek, sok tekintetben úttörőek a piacon és deklarált céljuk, hogy emeljék az épített környezet és az élettér minőségét, ezáltal új kategóriát teremtsenek az ingatlanfejlesztésben.

A vállalat első projektje a BudaPart, Budapest modern kori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztése, nemzetközi léptékben is jelentős, célja egy unikális, XXI. századi városnegyed létrehozása a Lágymányosi-öböl partján, mintegy 54 hektáros területen. A fejlesztés végére a BudaPart majdnem fele, 26 hektár zöldfelület marad, melynek része Budapest egyik legnagyobb közparkja, a Kopaszi-gát is. A beruházási zóna azonban ettől nagyobb, mivel ahhoz kapcsolódóan számos közmű és közlekedési infrastruktúrafejlesztés valósul meg, ami a városnegyedet körülvevő közterületekre esik.

A BudaPart mellett a Property Market a főváros újabb landmark projektjét, egyik méltatlanul elhanyagolt épületegyüttesét korszerűsíti nagy alázattal, a BEM Palace-t, melynek köszönhetően a Bem József téren álló Radetzky-laktanya a múltnak tiszteletet adva újul meg szálloda és irodakomplexumként.

A vállalat a fejlesztési portfoliója a közeljövőben tovább bővül.